Disclaimer

Vastuuvapauslauseke

Jos tarvitset lisätietoja tai sinulla on kysyttävää tämän sivuston sulkemisesta, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Apkwhaleclub@gmail.com.

Oikeudellinen huomautus apklogic.com

Kaikki tämän verkkosivuston – http://www.apklogic.com/ – tiedot julkaistaan ​​vilpittömässä mielessä ja vain yleistietotarkoituksiin. Apkwhale.club ei takaa näiden tietojen täydellisyyttä, luotettavuutta tai oikeellisuutta. Kaikki tämän verkkosivuston (Apkwhale.club) sisältämiin tietoihin liittyvät toimet ovat ehdottomasti omalla vastuullasi. Apkwhale.club ei ole vastuussa mistään menetyksistä ja / tai vahingoista, jotka liittyvät verkkosivustomme käyttöön.

Voit myös vierailla muilla sivustoillamme seuraamalla hyperlinkkejä näihin ulkoisiin sivustoihin. Vaikka pyrimme tarjoamaan vain laadukkaita linkkejä hyödyllisiin ja eettisiin verkkosivustoihin, emme voi tarkistaa näiden verkkosivustojen sisältöä ja luonnetta. Nämä linkit muille sivustoille eivät ole ehdotus kaikelle näiden sivustojen sisällölle. Sivuston ja sisällön omistajat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta, ja ne voivat tapahtua ennen kuin meillä on mahdollisuus poistaa mahdollisesti rikkoutunut linkki.

Huomaa myös, että kun poistut verkkosivustoltamme, muilla verkkosivustoilla voi olla erilaisia ​​tietosuojakäytäntöjä ja -ehtoja, joita emme voi noudattaa. Lue näiden sivustojen tietosuojakäytännöt ja “Käyttöehdot” ennen minkään toiminnan aloittamista tai tietojen lähettämistä.

Suostumus

Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt vastuuvapauslausekkeen ja sen ehdot.

virkistää

Jos päivitämme, muokkaamme tai muokkaamme tätä asiakirjaa, nämä muutokset julkaistaan ​​näkyvästi täällä.